У Рівненському обласному ліцеї відбулося традиційне свято – посвята в ліцеїсти

27.10.2017 21:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У школі-інтернаті ІІ-ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей» відбулася традиційна посвята десятикласників у ліцеїсти. В актовій залі закладу зібралися учні, педагоги, батьки та гості. Кожен клас представив свої профілі та демонстрував таланти. Кращих учнів нагороджували подарунками, а класних керівників та вихователів – подяками. Старшокласники принесли клятву ліцеїстів та пообіцяли гідно продовжувати традиції закладу.

null
Фото Управління освіти РОДА

До присутніх з вітальним словом звернувся заступник начальника обласного управління освіти, начальник відділу виховної роботи та соціального захисту дітей Олег Пекарський: «Шановні ліцеїсти, я бажаю вам подолати усі труднощі та випробування, які трапляться на вашому шляху. Ви переможці, адже навчаєтеся в одному з найкращих навчальних закладів Рівненщини, а це означає, що ви вже багато чого досягли у своєму житті. І я не сумніваюся, що кожен з вас скористається цим шансом. Крокуйте впевнено, з високо піднятою головою, адже у вас є всі підстави пишатися собою. Я вірю, що ви зумієте стати гідним прикладом для своїх ровесників. Успіхів вам!».

null
Фото Управління освіти РОДА

 

null
Фото Управління освіти РОДА

 

null
Фото Управління освіти РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews