Півзахисник рівненського «Вереса» Василь Кобін розповів про «футбольні» бійки (Відео)

28.10.2017 13:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненський футболіст НК «Верес», один з найколоритніших спортсменів України Василь Кобін потрапив у відому програму «Футбольний на голову», де розповів про бійки у футболі, циганську моду, азартні ігри у команді та найкращих жартівників.

«Разван Рац одягався стильно… щоправда, у нього була своя така циганська мода, - розказав Кобін, - Луческу знав українські матюки, кричав усіма мовами».

Крім того, футболіст поділився історіями про масажиста, який краще усіх грав у футбол, бійки у роздягальні та смішні історії про тренерів:

«Бувають сутички, сутички в кожній грі є, а до бійки доходило лише одного разу в матчі з Динамо, а більше таких великих сутичок і не було. На тренуваннях багато сутичок. Раз в тиждень точно. Буває таке, що б'ються в роздягальні після тренування. У Шахтарі було, що Адріано бився з Гладким, Срна бив Кастільо прямо на полі, до речі, хорошим футболістом був Нері. Кучер бився з Тарасом Степаненко, я бився, але не скажу з ким».

За матеріалами FootballHub 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews