Рівне зустріне All Stars of Ukrainian Jazz з ведучим Олексієм Коганом (Анонс)

28.10.2017 23:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

12 листопада Квартет Руслана Єгорова та найкращі музиканти української джаз-сцени виступлять у Рівненському МБК в рамках всеукраїнського туру, який пройде у листопаді 2017 року в 8 найбільших містах України.

Великий український тур квартету Руслана Єгорова стартує 4 листопада й триватиме до 4 грудня.

Серія джазових вечорів чекає вас у 8 містах України: Києві, Одесі, Вінниці, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові, Рівному та Львові. Музиканти презентують програму «Старий добрий джаз», до якої увійшли знакові композиції артистів золотої епохи (Дюка Еллінгтона, Коула Портера, Джорджа Гершвіна тощо) в авторських аранжуваннях Руслана Єгорова.

Впродовж усього туру Квартет Руслана Егорова підтримуватимуть друзі-музиканти. Зокрема, в ролі запрошеного гостя виступить Dennis Adu – неймовірно талановитий джазовий трубач, засновник квінтету Dennis Adu Quintet, керівник оркестру Kiev Big Band та просто чудова людина з вражаючою харизмою та бездоганним музичним смаком. Також до команди Руслана Єгорова приєднається струнний квартетMoon'que. Струнні партії в джазовому репертуарі створюють особливий настрій, завдяки чому музика звучить глибше та емоційніше.

За атмосферу на концертах відповідатиме ведучий Alexey Kogan – легендарний джазмен, музичний журналіст, обличчя Alfa Jazz, Jazz Koktebel Fest, Jazz in Kiev та багатьох інших фестивалів. Людина, яка все своє життя присвятила музиці та доклала чимало зусиль для розвитку джазової культури в Україні.

Квартет Руслана Єгорова був заснований у 2010 році та об'єднав найкращих джазових музикантів України. Колектив створює унікальну музику, інтерпретуючи класичний джазовий репертуар на сучасний лад. Завдяки авторським аранжуванням лідера бенду Руслана Єгорова знайомі композиції звучать цікаво та нетривіально. Музика Квартету настільки багатогранна, що може легко вписатися в заходи будь-якого формату – від джаз-фестів та офіційних івентів до альтернативних вечірок. На рахунку музикантів вже є один студійний альбом «Once in Chestnut Town», а також виступи на майданчиках всіх можливих масштабів, включаючи великі концерти в рамках престижних фестивалів та затишні сети у клубах.

Склад колективу:
Ruslan Yegorow: вокал, клавіші. Визнаний найкращим джазовим чоловічим вокалом України у 2015 році.
Dima Aleksandrov: тенор-саксофон, альт-саксофон, сопрано (співпрацює з гуртами «ТНМК», «Океан Ельзи» та «Схід-Side»).
Nikolaj Kistenov: контрабас, бас-гітара (співпрацює з Іваном Дорном, Дмитром Шуровим (Pianoboy) та гуртом Urban Gypsy).
Pasha Galitsky: барабани (за роки своєї кар’єри співпрацював з десятками світових та українських артистів та неодноразово брав участь у музичних фестивалях, включаючи Alfa Jazz Fest тощо).

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews