Марта Білик

Марта Білик

Репортер, оглядач, RvNews

У Здолбунові обрали головну красуню міста (Фоторепортаж)

29.10.2017 11:35   Джерело: RvNews
Автор : Марта Білик

27 жовтня у м. Здолбунів відбулося грандіозне свято краси «Міс Здолбунів 2017». Це вже вдруге у місті після понад десятирічної перерви проводиться подібне дійство. Організаторами виступила місцева ГО «ЗЕОН».

null


 null

Цьогоріч конкурсанток було десять віком від 15 до 18 років. Дівчата пройшли кастинг ще у кінці серпня і відтоді посилено готувалися до виходу на сцену. Протягом цього часу дівчата розучували хореографічні номери, вчилися дефілювати, ораторському мистецтву, тримати себе на сцені, брали участь у різноманітних заходах міста та фотосесіях.

null
 
 
 
 
null
 
 
 
 
null

Тож добряче потрудившись перед конкурсом, цієї п’ятниці десять конкурсанток зуміли себе справді гідно представити на сцені Здолбунівського будинку культури цементників. Зал був набитий ущент. Як зазначили самі організатори, запрошення розкупили ще за тиждень до самого дійства. Тож тим, хто вирішив навідатися на конкурс безпосередньо у день його проведення, просто не було місця.

null
 
 
 
 
null
 
 
 
 
null

Понад двогодинне дійство було справді насиченим та цікавим. Учасниці мали три виходи у різних амплуа – у фірмових футболках з логотипом конкурсу, у вишитих сукнях та вечірньому вбранні. Окрім цього всім присутнім показали відео-представлення конкурсанток. А справжнім вибухом стала хореографічна постановка за участі дівчат, яка зуміла «розпалити» глядацький зал.

null
 
 
 
 
null
Розважали глядачів і розіграшами призів, і виступами місцевих та запрошених артистів. Діяла фотозона, де кожен охочий робив світлини на згадку. Протягом всього концерту у холі Здолбунівського БКЦ волонтери місцевого БФ «Подаруй мені життя» продавали різні солодощі, вироби хенд-мейд та прикраси для волосся. Всі зібрані кошти будуть передані сім’ям онкохворих дітей зі Здолбунівського району. Частину виробів для благодійного ярмарку виготовили самі конкурсантки.
null

Кожна з дівчат отримала свою номінацію. Дехто виборов навіть дві. Окрім трьох головних красунь також обирали Міс Глядацьких симпатій, Міс Посмішку, Міс Фотомодель, Міс Елегантність, Міс Інтелект, Міс Дружелюбність, Міс Грацію, Міс Артистичність, Міс Чарівність та Міс Тендітність.

null
 
 
 
 
null
 
 
 
 
null
Міс Глядацьких симпатій обирали за допомогою Інтернет голосування та безпосередньо під час конкурсу. Кожен глядач мав можливість на своєму запрошенні поставити номер конкурсантки, яка йому найбільше сподобалася і вкинути його до скриньки. А титул Міс Дружелюбність обирали самі дівчата.
null
 
 
 
 
null
 
 
 
 
null

Отже в нелегкій боротьбі титул Віце-міс виборола Дарина Іванова, Першої віце-міс – Марія Федорук. А корону Міс Здолбунів – 2017 здобула Діана Красовська.

 
null
 
 
 
 
null
 
 
 
 
null

Діана – 15-річна школярка Здолбунівської гімназії, закінчила Рівненське модельне агентство «Панна», активістка місцевого осередку Юнацького корпусу. Така перемога для неї перша.

- Насправді дуже важко передати усі емоції. До цих пір не можу повірити, що саме я здобула перемогу. За цей час я познайомилася з новими мега позитивними людьми, отримала безцінний досвід та нові навички. Хочу подякувати організаторам, спонсорам, фотографам, візажистам та усім, хто працював над створенням цього заходу. За цих два місяці я дуже здружилася дівчатами. Сподіваюся, що ми і надалі будемо продовжувати спілкуватися. Дівчата, ми усі переможниці! - зазначила Діана Красовська.

null
 
 
 
 
null
У публікації використані фото Ірини Самчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews