Понад 7 кг бурштину-сирцю викинув водій з вікна автомобіля на ходу (Фото)

29.10.2017 09:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Минулої ночі екіпаж патрульної поліції м. Сарни, патрулюючи автодорогу Київ-Ковель-Ягодин (М-07), помітив автомобіль Renault Megane, водій якого порушив вимогу дорожньої розмітки 1.1 (Вузька суцільна лінія) та не увімкнув показчик повороту під час зміни напрямку руху, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.

null
 Фото з сайту Патрульної поліції Рівного

Інспектори вирішили зупинити автомобіль, але, почувши звуковий сигнал поліцейського авто, порушник тільки збільшив швидкість. Розпочавши переслідування, поліцейські побачили, як із автомобіля Renault вилетів поліетиленовий пакет чорного кольору з невідомим вмістом. Відношення до цього пакета 48-річний водій після затримання заперечував. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рокитнівського ВП.

null
 Фото з сайту Патрульної поліції Рівного

Під час слідчих дій у поліетиленовому пакеті, який перевозив громадянин виявили каміння, ззовні схоже на бурштин-сирець, загальною масою 7 кілограм 200 грам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews