На Рівненщині підкуплюють виборців?

29.10.2017 17:41   Джерело: РТБ. Рівне Суспільне
Опубліковано : Марта Білик

До інспектора групи реагування патрульної поліції, який здійснює охорону громадського порядку у селі Зносичі Сарненського району, звернулась кандидатка на посаду голови Немовицької об’єднаної громади, 46-річна місцева жителька про те, що, на її думку, поблизу місцевого будинку культури невідомі особи здійснюють підкуп виборців, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Рівненщини.

На виклик була негайно направлена слідчо – оперативна група та керівництво Сарненського відділу поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 160 Кримінального кодексу України (підкуп виборця).

Наразі журналісти РТБ мають інформацію від заявниці про те, що підкуп за одного з кандидатів відбувався нібито так: за один голос пропонували 300 гривень, перші люди буцімто отримали ці гроші і інформація швидко розійшлась селом. Однак, зі слів тієї ж таки кандидатки, сума підкупу пізніше зменшилась, що і викликало обурення селян.

За матеріалами РТБ. Рівне Суспільне


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: РТБ. Рівне Суспільне