Управління Держгеокадастру проводить відбір виконавця земельних торгів

30.10.2017 07:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині проводять відбір виконавця земельних торгів з продажу прав оренди. Про це йдеться на офіційному сайті Держгеокадастру.

Головне управління Держгеокадастру у Рівненській області (Організатор земельних торгів) відповідно до пункту 4 статті 122, статей 135, 136 Земельного кодексу України, наказу Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області від 07.02.2017 №56 «Про утворення конкурсної комісії з відбору виконавця земельних торгів на конкурентних засадах» (зі змінами) проводить відбір виконавця земельних торгів з продажу прав оренди 2 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 20,2105 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Бухарівської сільської ради Острозького району Рівненської області.

Умови відбору виконавця, вимоги до документації та перелік підтвердних документів можна переглянути за наступним посиланням.

За матеріалами ГУ Держгеокадастру у Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews