Де консультуватимуть соціальні працівники у листопаді (ГРАФІК)

30.10.2017 14:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Вже з наступного тижня «мобільні офіси» працюватимуть у сільрадах Демидівського, Дубенського, Зарічненського, Костопільського, Острозького та Рівненського районів. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

А з 13 по 17 листопада соціальні працівники консультуватимуть жителів сільських та селищних рад Дубровицького, Зарічненського, Корецького, Млинівського, Радивилівського та Сарненського районів. Також соціальні працівники побувають у Клесівській об’єднаній громаді.

Нагадаємо, у «мобільних офісах» можна дізнатися про призначення субсидії, соціальних допомог, надання пільг, встановлення статусу багатодітної сім'ї, нарахування пенсії, соціальний захист переселенців, учасників АТО та членів їх сімей.

Точний час і місце візиту в кожному населеному пункті можна буде дізнатись у сільській раді, або перейшовши за посиланням на графік


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews