Подробиці ДТП на Костромській - водій у лікарні (Фото)

01.11.2017 22:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

31 жовтня близько 19 години на вулиці Костромська міста Рівне трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Поліцейські на місці події з’ясували, що 38-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz CLK 200», поблизу АЗС не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Peugeot 307» під керуванням 60-річного жителя обласного центру.

Унаслідок ДТП травмувався водій «Peugeot», якого із закритою черепно-мозковою травмою, травмою живота та забоєм грудної клітки госпіталізували у Рівненську обласну клінічну лікарні. У салоні цього ж автомобіля перебувала дружина водія, яка отримала незначні ушкодження і після надання необхідної медичної допомоги жінку відпустили.

Водій «Mercedes» не постраждав, у автомобілі перебував сам. За результатами медичного освідування він був тверезий. У ході оформлення ДТП, останній помітно почав нервувати, поводити себе агресивно та різко передав своєму знайомому якийсь підозрілий пакунок. Тому патрульним поліцейським довелося застосувати до водія фізичну силу та спецзасіб кайданки. У цей момент пакунок, який був у харчовій плівці, упав на землю. У результаті огляду пакунку стало відомо, що там знаходилися гроші. Поліцейські повернули їх власнику. Жодних заборонених предметів ні у чоловіка, ні у транспортних засобах виявлено не було.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби помістили на штрафмайданчик.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області
null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області
null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області
null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews