Рівненський «Верес» попросили не грати на «Арені-Львів»

02.11.2017 07:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Найближчий домашній матч УПЛ проти «Зірки» рівненський «Верес» не проведе на «Арені Львів» через гру збірної України.

Місце проведення матчу 15-го туру між «Вересом» і «Зіркою» опинилося під питанням. За інформацією Sport Arena, ФФУ днями звернулася до рівненському клубу з проханням не проводити на «Арені Львів» матч із «Зіркою» для того, щоб у найкращому вигляді підготувати газон до товариського матчу збірних України і Словаччини (10 листопада).

Причинами такого прохання від ФФУ є погані погодні умови у Львові останнім часом і посилена експлуатація поля. Матч «Зорі» в Лізі Європи проти «Герти» (20 жовтня), «Вереса» в чемпіонаті (29 жовтня) і намічений на суботу 4 листопада матч із «Зіркою» проходять в умовах дощів і вогкості, що тільки ускладнює збереження поля в прийнятному стані.

Тому «Верес» вирішив піти назустріч національній збірній і знайти інше місце для проведення матчу з «Зіркою». Зараз рівненський клуб в екстреному порядку підшукує варіанти, враховуючи календар різних ліг. Станом на вечір 31 жовтня місце проведення матчу залишалося невизначеним.

Одним із найбільш вірогідних варіантів місця проведення поєдинку «Верес» - «Зірка» є луцький стадіон «Авангард», за який перед «Волинню» клопотала ФФУ. Але не виключено, що «Верес» зіграє і в іншому місті, як мав намір це зробити раніше - наприклад, в Ужгороді чи Тернополі.

Нагадаємо, Прем'єр-ліга вже визначила дати та час початку матчів 15-го туру. Матч «Верес» - «Зірка» має відбутися 4 листопада (початок - 14:00).

За матеріалами http://1927.kiev.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews