У Рівному відбудеться всеукраїнська конференція хірургів на честь Віктора Поліщука

02.11.2017 23:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Науково-практична конференція “Нестандартні ситуації в хірургії” відбудеться у п`ятницю, 3 листопада, у Рівненському обласному академічному українському музично драматичному театрі. Конференція присвячена присвячена 60-річчю з дня народження професора, засновника Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру Віктора Поліщука та 60-річчю ВДНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського. Її учасниками стануть провідні хірурги з усієї України. 

Початок заходу о 10:00. Конференція складатиметься з двох пленарних засідань та міститиме понад два десятки питань та виступів у галузі хірургії. Одним з ініціаторів заходу та співголовою оргкомітету головний хірург управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації, голова Асоціації хірургів Рівненщини, кандидат медичних наук, депутат обласної ради Олександр Нестеренко, активну участь у організації заходу також приймають Головний лікар КЗ «Рівненська обласна клінічна лікарня» Рівненської обласної ради, кандидат медичних наук Іван Зима та начальник управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації Юрій Осіпчук

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews