На Рівненщині з професійним святом привітали працівників соціальної сфери

03.11.2017 14:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Щороку це свято відзначають у першу неділю листопада. Урочистості відбулися й цього року в приміщенні Рівненського міського палацу культури.

Людей, які допомагають тисячам мешканцям області, привітав заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
 Фото РОДА

«Це свято тих, на чиї плечі покладено одне з найвідповідальніших завдань - державна підтримка і соціальний захист українців: опікування ветеранами, людьми похилого віку, інвалідами, пенсіонерами, сиротами, безробітними, малозабезпеченими та багатодітними сім’ями. Ваше служіння обраній справі, доброта та милосердя винагороджуються повагою людей, адже ви допомагаєте долати труднощі», - зазначив Віталій Ундір.

null
 Фото РОДА

Нині на обліку в органах соціального захисту населення перебуває близько 99 тисяч одержувачів всіх видів державної допомоги. В тому числі близько 14 тисяч малозабезпечених сімей, 1,6 тисяч людей, що доглядають психічно хворих, 1133 сім’ї переселенців та близько 200 тисяч отримувачів житлових субсидій.

null
 Фото РОДА

За словами заступника голови ОДА, сьогодні на працівників соціальної сфери лягла додаткова відповідальність – турбота про переселенців та про українських героїв – воїнів АТО, їхні сім’ї та родини учасників Революції Гідності. Але не зважаючи на це, ці люди відмінно виконують усю роботу. І в результаті, минулого року Рівненщина очолила рейтинг регіонів щодо рівня соціального забезпечення громадян.

null
 Фото РОДА

Під час урочистостей кращі працівники соціальної сфери області були нагороджені державними відзнаками, почесними грамотами та подарунками облдержадміністрації, облради та профспілок.

Своїми виступами присутніх привітали підопічні соцустанов та танцювальні колективи Рівного.

null
 Фото РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews