Житель Демидівки розгулював з пакетом із коноплею (Фото)

04.11.2017 12:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Другого листопада у Демидівці на вулиці Першого травня працівники поліції помітили чоловіка, який ледь тримався на ногах. Під час огляду речей у нього виявили пакет із коноплею.

62-річний житель села Лішня пояснив правоохоронцям, що курить траву для знеболення. За появу в громадському місці у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, відносно чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. А за зберігання наркотичних засобів він може опинитися за ґратами строком до трьох років.

Пакет із коноплею, вагою близько 30 грамів вилучили та направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews