У Володимирці палав приватний будинок (Фото)

04.11.2017 22:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

4 листопада об 05 год. 39 хв. за номером 101 до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в смт. Володимирець по вул. Котляревського. Горіла дерев’яна господарська будівля, розмірами 9х7м., крита шифером та руберойдом. На місце події відразу було направлено черговий караул рятувальників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

null
 Фото з сайту 101 Володимирець

Вже за 5 хв. прибувши до місця пожежі, керівником гасіння пожежі відразу було прийняте рішення про додаткове залучення резервного караулу підрозділу. Адже через щільну забудову вогонь вже почав перекидатися на прибудову до житлового будинку та міг в будь-яку мить перекинутися на будівлю сусідів.

Провівши оперативне розгортання рятувальники подали на гасіння водяний ствол. Лише за півгодини їм вдалося локалізувати пожежу, не давши їй поширюватися далі. Таким чином від вогню повністю вдалося врятувати житловий будинок та сусідську надвірну будівлю. Кілька годин знадобилося вогнеборцям, щоб повністю ліквідувати пожежу.

null
 Фото з сайту 101 Володимирець

Поширенню пожежі сприяла рання година, коли люди ще спали. До того ж в господарстві, де вона виникла ніхто не проживає, а сусіди виявили пожежу, коли вже під дією високої температури від вогню почав вибухати шифер на покрівлі.

До того як рятувальникам вдалося приборкати пожежу, вогонь встиг знищити покрівлю дерев’яної господарської будівлі, орієнтовно 0,5 т. соломи та 2 м.куб. дощок, а також пошкодити покрівлю та стіни будівлі, стіну та двері прибудови житлового будинку, орієнтовно 1 м.куб. дощок, речі господарського вжитку.

Наразі всі обставини події, причина виникнення пожежі та обсяги збитків встановлюються фахівцями.

За матеріалами 101 Володимирець


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews