Рівнянин став переможцем ІІ Всеукраїнського конкурсу на честь професора Мюльберга (Фото)

04.11.2017 23:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Переможцем ІІ Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців на дерев'яних духових інструментах на честь професора К. Е. Мюльберга став рівнянин Стефан Булига, син відомого засновника міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії» Віктора Булиги.

Музикою Стефан займається давно, закінчив Рівненську дитячу музичну школу № 2, неодноразово пробував свої сили у кінематографі та в різних творчих напрямках. Нині Стефан є студентом коледжу при Київському інституті музики ім. Глієра.

Віктор Булига щиро поділився радістю за сина на своїй сторінці у Фейсбук:

«В котрий раз переконуюся, що за успіхи дітей радієш більше ніж за свої. Щойно надійшла приємна звістка з Одеси - Стефан став переможцем 2-го Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців на дерев'яних духових інструментах на честь професора К.Е.Мюльберга. Якщо хтось з френдів буде 5 листопада в Південній Пальмірі, можете відвідати Гала-концерт лауреатів, який відбудеться о 15:00 у Великій залі Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової. Стефан виступатиме заключним номером. Стефане, ще раз вітаю тебе з перемогою!!! Дякуй Богові та своїм Наставнику та Концертмейстеру!».

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews