На стадіоні "Україна" "Верес" розійшовся нічиєю з "Зіркою"

05.11.2017 11:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

4 листопада 2017 року у Львові, на стадіоні «Україна»пройшов поєдинок«Вереса» з «Зіркою». 

Поєдинок на львівському стадіоні «Україна» розпочався для рівнян не надто приємно. Спочатку небезпечно головою пробив Чичиков, а потім пошкодження зазнав Євген Пасіч, якого замінив Котляр. «Верес» відповів на 20-й хвилині, коли Карасюк вистрілив у штангу, Сергійчук на добиванні пробив вище. Одразу ж міг вивести свою команду вперед Загальський, який із забивної позиції пробив мимо. Наприкінці тайму ще був небезпечний удар з гострого кута від Степанюка, але м’яч влучив у сітку з зовнішнього боку. Отож, на перерву команди пішли за нічийного рахунку – 0:0.

У другому таймі глядачі побачили не менш запеклу боротьбу. У гостей міг забивати Прядун, але Бандура врятував. Потім був супермомент у Адамюка, який бив з лінії воротарського, але влучив у Паста.

Проблеми у рівнян виникли на 70-й хвилині, коли через травму Юрію Вірту довелося міняти Борзенка. Зрештою, в центр захисту перейшов Кобін, направо – Сімінін, а наліво – Западня.

Після перестановок у захисті рівняни перехопили ініціативу. Одразу в двох епізодах гравці «Зірки» ледве не забили у свої ворота.

Наприкінці зустрічі обидві команди «підсіли», а тому гра рясніла помилками. «Верес» діяв дещо активніше, втім, голів глядачі так і не дочекалися. 0:0 – і «Верес» продовжив свою безпрограшну, а водночас нічийну серію.

Інформаційна служба НК «Верес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews