Кікбоксер з Дубнівщини став чемпіоном світу (Фото)

05.11.2017 22:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Спортсмен Владислав Капиш з села Повча Дубенського району виборов «срібло» та «золото» на Чемпіонаті світу з кікбоксингу.

Змагання проходили в Італії у місті Маріна-ді-Каррара.

Владислав виступав у ваговій категорії до 57 кг. У розділі «фул контакт» він завоював «золото», а у «лоукік лайт» - «срібло».

Спортсмен, який вже виконав норматив майстра спорту України, каже, що таке досягнення далося йому нелегко – суперники були дуже високого рівня.

Нагадаємо, що нещодавно Владислав здобув бронзову нагороду на чемпіонаті Європи з французького боксу (сават). Восени 2016 року Владислав Капиш брав участь в Чемпіонаті України з кікбоксингу, що проходив у Павлограді Дніпропетровської області. Хлопець виступав у двох розділах змагань та виборов срібну та золоту медалі. Цікаво, що на той час хлопець вперше брав участь у вседержавних змаганнях для дорослих, а не юніорів і вперше здобув «золото», незважаючи на те, що його суперники були старші за віком та більш досвідчені.

Загалом Владислав Капиш займається цим видом спорту вже близько шести років.

Повідомляє Дубнівська райдержадміністрація. 

null
Фото: Дубнівська райдержадміністрація

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews