Баскетбольний клуб «Рівне» упевнено долає чернівецький бар'єр та чекає на суперника з «Суперліги»

06.11.2017 10:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Незважаючи на всі побоювання та переживання, чоловіча команда БК «Рівне» на відмінно зіграла у Чернівцях у матчі-відповіді Кубку України проти місцевого «СтарЛайф».

Господарі майданчику лише в перші хвилини матчу отримали невелику перевагу в рахунку, але не змогли її зберегти навіть до кінця стартової десятихвилинки - рахунок 22:15 лишився за рівнянами.

Надалі рівненські баскетболісти лише збільшували перевагу. У другій чверті гості розірвали суперника 22:8, тож на велику перерву команди пішли при 23:44. Стабільність в атаці рівняни продемонстрували і в третій десятихвилинці, знову набравши 22 очки, щоправда, суперникам вдалося скоротити відставання на три пункти перед заключною десятихвилинкою.

Загалом, впродовж матчу перевага рівненських баскетболістів сягала 24 очок, але в підсумку БК «Рівне» задовольнився перемогою в +21 84:63. Цього було більше ніж достатньо, щоб вийти до наступного етапу Кубку України. 

Вже у наступному етапі Кубку України, 1/8 фіналу, в боротьбу за трофей вступлять команди «Суперліги». При чому, згідно регламенту, жеребкування проводитиметься за принципом "сіяний" проти "несіяного". Тож, в будь-якому випадку, на цій стадії змагань БК «Рівне» зіграє з командою «Суперліги».

Жеребкування 1/8 фіналу Кубку України відбудеться 9 листопада у столичному Палаці Спорту.

За матеріалами прес-служби БК «Рівне».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews