У Володимирці горів приватний будинок (Фото)

07.11.2017 14:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

6 листопада о 23:50 за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в приватному господарстві в смт Володимирець по вул. Шкільній. Горіла дерев’яна господарська будівля, крита шифером. За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул місцевої державної пожежно-рятувальної частини.

null
 Фото з сайту 101 Володимирець

 

null
 Фото з сайту 101 Володимирець

Як стало відомо згодом, через пізню годину пожежу виявили лише тоді, коли від високої температури горіння на покрівлі почав вибухати шифер. Відтак пізній час виявлення пожежі дав вогню час набрати сили та поширитися на всю покрівлю.

Вже за кілька хвилин прибувши до місця пожежі, керівник гасіння пожежі вирішив додатково залучити резервний караул підрозділу. Адже вогонь в будь-яку мить міг перекинутися на близько розташовану сусідню надвірну будівлю, а також житловий будинок, за 15 м від нього.

На момент прибуття рятувальників повністю горіло покриття споруди. Згодом пожежу локалізували, не дали вогню поширитися на весь будинок та надвірну будівлю.

На дерев’яний житловий будинок, облицьований пластиковим сайдингом, вогонь також не встиг перекинутись, хоча жар від вогню долітав і до нього. На щастя власник ще до прибуття рятувальників встиг відігнати від осередку пожежі свій автомобіль та мотоцикл.

null
 Фото з сайту 101 Володимирець

 

null
 Фото з сайту 101 Володимирець

Кілька годин знадобилося вогнеборцям, аби повністю ліквідувати пожежу. Згодом з’ясувалося, що в приміщенні споруди був газовий балон, проте до нього вогонь не встиг дістатися.

До того як пожежу остаточно загасили, вогонь встиг повністю знищити покрівлю та перекриття господарської споруди, близько 3 тон сіна та півтони зерна, а також пошкодив стіни споруди, мотоцикл, орієнтовно 5 м. куб. дров та побутові речі.

Для ліквідації пожежі було залучено 2 одиниці пожежної техніки та 7 рятувальників.

Наразі всі обставини події з’ясовують працівники поліції.

З матеріалами сайту 101 Володимирець


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews