Депутат обласної ради звинувачує поліцію у скоєнні ДТП у Рівному (Фото)

08.11.2017 14:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Депутат облради Владислав Сухляк потрапив у ДТП і звинуватив у цьому патрульних. Він зауважив, що патрульний автомобіль зробив неочікуваний маневр з розворотом через суцільну смугу руху. Проте, поліція навідріз відмовилась визнавати свою провину. У поліції заявили, що виконували завдання,  -повідомляють кореспонденти "Рівне вечірнє".

Речниця патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко зазначає, що жодної вини у ДТП патрульних немає:


Екіпаж їхав з синіми проблисковими маячками, які, відповідно до правил дорожнього руху, зобов’язують водіїв зменшити швидкість до 40 км/год та уважно слідкувати за дорожньою обстановкою. Патрульні зробили маневр, виконуючи завдання. Вони їхали за автомобілем, водій якого неодноразово був помічений у стані алкогольного сп’яніння. До адмінвідповідальності, якщо водії не розійшлися за європротоколом, притягнуть водія «Део», оскільки він не дотримався безпечної дистанції та був неуважним за кермом, вчасно не загальмувавши.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews