Делегація зі Здолбунівщини відвідує Волноваху (Фото)

08.11.2017 21:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Другий день з робочим візитом перебуває у Волноваському районі делегація зі Здолбунівщини. А все аби налагодити партнерські відносини та підписати Угоду про співпрацю.

null

У поїздці взяли участь голова Здолбунівської РДА Сергій Кондрачук разом із своїм заступником, учасником АТО, Сергієм Гридіним, директор Здолбунівського вищого професійного училища залізничного транспорту Руслан Шевчук, депутат райради Василь Тимощук та начальник Здолбунівського міжрайонного відділу СБУ Володимир Сич.

Посадовців з Рівненщини запросив голова Волноваської районної ради Валерій Лубінець, який сподівається на тісне співробітництво між Здолбунівським та Волноваським районами, насамперед в гуманітарній сфері.

null

 

null

У рамках візиту делегація із Здолбунівщини вже відвідала три навчальні заклади. Учням шкіл подарували дитячі книги, зокрема і авторства Сергія Гридіна.

Також посадовці з Рівненщини зустрілися з українськими солдатами та передали для них побутову хімію, засоби гігієни, чай, каву, зібрані здолбунівськими підприємцями, а також маскувальні сітки, сплетені учнями шкіл району.

Крім того, відбулася зустріч з представниками благодійного фонду «Я – Волноваха», яким подарували літературу від пластунів Здолбунівщини.

У рамках співпраці учасники поїздки запросили волноваських дітей на новорічно-різдвяні свята до Рівненської області.

null

 

null

Відвідали учасники делегації і місця боїв на Волноващині та віддали шану полеглим героям.

Також між Здолбунівською та Волноваською районними державними адміністраціями був підписаний Меморандум про співпрацю.

А матеріалами Рівненської ОДА

У публікації використані фото Сергія Кондрачука та Дмитра Лубінця.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews