ГПУ взяла під контроль кримінальну справу проти голови та окремих депутатів Здолбунівської міськради

11.11.2017 12:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Порушено кримінальну справу за фактом можливих неправомірних дій міського голови Здолбунова та частини депутатів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук.

Окрім цього він розмістив у повідомленні листи з відповідних органів.

«Народний депутат України Ігор Мосійчук звернувся до Генерального прокурора України Юрія Луценка та Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням розпочати розслідування неправомірних дій деяких депутатів та голови Здолбунівської міської ради щодо незаконного виділення (відчуження) земельних ділянок на території міста Здолбунів. Йшлося про рішення Здолбунівської міської ради від 15 березня 2017 року, яке стосується надання дозволу ТОВ «ПМК № 63» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. 8 Березня, 68.

Тож, як проінформував народного депутата прокурор Рівненської області Богдан Подубинський, за результатами розгляду звернення за фактом проведення та надання висновку про вартість зазначеної земельної ділянки, яка суттєво відрізняється від її фактичної вартості, Здолбунівською місцевою прокуратурою 12 жовтня внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування. Тож наразі проводиться слідство.», - зазначив депутат на своїй сторінці у Фейсбук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews