На Рівненщині у Костопільському районі попався харківський шахрай

12.11.2017 06:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На Рівненщині судили 49-річного шахрая із Харківщини. Чоловік кілька разів змінював місце проживання, а також неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Востаннє – за шахрайства. Обмануті ним клієнти зазнали збитків на 37 000 гривень. За це Костопільський районний суд кілька днів тому призначив чоловіку покарання – 2 роки позбавлення волі, пише Північ-інфо.

Втім засуджений просив у апеляції пом’якшити йому покарання обмеженням волі, або ж застосувати до нього Закон України про амністію.

Суд встановив, що харків’янин з листопада-грудня 2016 року встиг надурити вісьмох «клієнтів», які на банківську картку йому перерахували 37 000 гривень. Чоловік розмістив на одному з оголошення про продаж автомобіля «Рено Трафік», а з ошуканих покупців брав передоплату.

Ще раніше шахрай тричі притягувався до кримінальної відповідальності та має непогашені судимості. Вперше він постав перед судом ще у 1985 році. У місцях позбавлення волі провів близько двадцяти років. Коштів потерпілим не повернув. Зважаючи на усе це суд апеляційної інстанції вирок Костопільського районного суду залишив без змін, апеляційну скаргу — без задоволення. Також суд відмовив Олександрові у застосуванні Закону України «Про амністію 2016 року», оскільки він має дві непогашені судимості за вчинені умисні тяжкі злочини, інформує Судова влада.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews