Знаю, вмію, врятую! Рівненські поліцейські навчали молодь рятувати життя (Фото)

12.11.2017 13:31   Джерело: Патрульна поліція Рівного
Опубліковано : Олександр Войцеховський

В Управлінні патрульної поліції Рівного пройшов другий етап тренінгів для підлітків з основ надання домедичної допомоги. Більше 30 старшокласників виявили бажання навчитися надавати першу невідкладну допомогу і отримати детальний алгоритм дій у різних ситуаціях. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.

null
Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного

Інспектор роти №1, заодно інструктор з домедичної допомоги, Ярослава Новосад пояснила дітям як правильно проводити огляд місця події та виявити небезпечні фактори, які можуть загрожувати постраждалим та оточуючим, як здійснити первинний огляд постраждалого, виявити ознаки життя. Практично відпрацювали способи забезпечення стабільного положення постраждалого.

Що робити, коли хтось втратив свідомість? Як діяти, коли стали свідком епілептичного нападу? Як і коли правильно робити серцево-легеневу реанімацію? Тепер школярі знають відповіді на ці запитання.

null
Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного

На завершення зустрічі інспектори нагадали дітям як правильно викликати швидку медичну допомогу і яку інформацію слід обов’язково повідомити диспетчеру.

До слова, такі заняття до вподоби учням і патрульні запланували уже наступні тренінги. Допомогти собі та іншим повинен вміти кожен.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Патрульна поліція Рівного