Які порушення виявили рівненські патрульні під час обстеження стану доріг у місті? (Фото)

13.11.2017 13:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

З 4 жовтня по 4 листопада працівники Управління патрульної поліції у м. Рівному спільно з представниками комунальних та залізничних організацій провели осіннє комісійне обстеження вуличної мережі міста.

null
 Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного у Фейсбук

Поліцейські відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Рівного Департаменту патрульної поліції спільно з представниками Служби автомобільних доріг у Рівненській області, ДП «Рівненський облавтодор» та інших зацікавлених організацій відповідно до вимог службової телеграми Департаменту патрульної поліції та Державного агентства автомобільних доріг України провели осінній комісійний огляд автомобільних доріг загального користування області. А також спільно з представниками місцевих органів виконавчої влади провели огляд вулично-дорожньої мережі населених пунктів. У ході огляду здійснили перевірки готовності підрозділів ДП «Рівненський облавтодор» та комунальних організацій до зимової експлуатації доріг та вулиць Рівненської області.

null
 Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного у Фейсбук

 

null
 Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного у Фейсбук

За результатами обстежень направили 66 вимог (приписів) на усунення недоліків, приведення вулично-дорожньої мережі у відповідність до вимог правил, норм та стандартів з безпеки дорожнього руху, покращення організації дорожнього руху. За порушення правил утримання доріг та вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд, нормативів з обладнання місць виконання ремонтних робіт, невиконання вимог (приписів) тощо за результатами проведення огляду склали 60 адміністративних матеріалів на посадових та інших осіб згідно з чинним законодавством.

Про незадовільний стан експлуатаційного утримання доріг, вулиць, невжиття ефективних заходів з усунення недоліків, що негативно впливають на безпеку дорожнього руху, а також стан готовності дорожньо-комунальних організацій області до роботи в зимовий період проінформовано Службу автомобільних доріг в Рівненській області та Рівненського міського голову і направлено 7 інформацій.

За інформацією Патрульної поліції Рівного


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews