Майже 117 тисяч ДТП з початку року в Україні - Патрульна поліція Рівного нагадує про безпеку дорожнього руху

13.11.2017 16:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

В Україні розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху, який триватиме з 13 по 19 листопада, - повідомляє Патрульна поліція Рівного. 

Головною метою Тижня безпеки дорожнього руху є зміцнення транспортної дисципліни серед учасників дорожнього руху, активізація роботи щодо підвищення безпеки дорожнього руху, особливо при здійсненні пасажирських перевезень, перевірка готовності рухомого складу до зимового періоду експлуатації та проведення профілактичних заходів із попередження дорожньо-транспортних пригод.

Протягом тижня Управління патрульної поліції у місті Рівному здійснюватиме комплекс заходів, спрямованих на попередження та профілактику аварійності на дорогах.

Водії та пішоходи, пам’ятайте! Безпека на дорозі залежить від дотримання ПДР та взаємоповаги на дорозі!

До відома: з початку року в Україні сталось майже 117 000 ДТП, у яких понад 2 000 людей загинули та більше, ніж 25 000 отримали травми різного ступеня тяжкості.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews