У Рівному чоловік підірвав гранату перед поліцейськими (Фото)

15.11.2017 12:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Пізно ввечері 14 листопада в Рівному в житловому будинку пролунав вибух. Між чоловіком та жінкою у гуртожитку по вул. Відінській розгорівся скандал. Чоловік був на підпитку, поводив себе агресивно. Припинити сварку приїхали поліцейські, повідомляють у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото з сайту Радіо Трек

Не довго думаючи, чоловік кинув гранату у бік поліцейських. У результаті постраждав тільки сам винуватець вибуху, отримав незначні осколкові поранення. Його забрали до лікарні.

Як стало відомо, чоловік раніше проходив службу у зоні АТО, гранату він привіз звідти.

null
Фото з сайту Радіо Трек

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, поліцейських врятувало те, що вони вирішили задля власної безпеки вийти з ліфта на кілька поверхів раніше,адже інцидент розгорівся на 9 поверсі. Цією гранатою він погрожував жінці, та коли прибула поліція, він вирішив кинути вибуховим пристроєм у неї.

Як повідомляють на сайті Радіо Трек, чоловіку за статтею 348 Кримінального кодексу України «Посягання на життя працівника правоохооннного органу» загрожує від 9 до 15 років за гратами або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, у Рівному на вулиці Савура днями стався вибух. Тоді підірвали гранату РГД-5.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews