Сарненський ізолятор тимчасового тримання другий в Україні

15.11.2017 23:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Сарнах на Рівненщині відкрили ізолятор тимчасового тримання європейського зразка. Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

Ізолятор розрахований на 22 особи і став другим в Україні, який відповідає європейським нормам і стандартам.

Кожна із семи камер ізолятора, де можуть утримуватися від трьох до п’яти чоловік, обладнана санітарним вузлом, необхідними меблями та телебаченням. Затримані, взяті під варту особи або ті, хто перебуває під адмінарештом чи засуджені, яких доставлятимуть для проведення слідчих дій, забезпечуватимуться триразовим харчуванням.

До душової кімнати подається гаряча вода, а камери та інші приміщення ІТТ опалюються автономною котельнею. В ізоляторі тимчасового тримання є медичний кабінет, кімната для побачень. У закладі також використано передові технології організації охорони, цілодобового відеоспостереження, зв'язку та пожежної сигналізації.

Для працівників установи передбачені службове приміщення, кімнати відпочинку та прийому їжі.

Аби досконало володіти запровадженою електронною системою обліку, підвищити свій фаховий рівень з питань дотримання прав людини, працівники Сарненського ІТТ пройдуть курси підвищення кваліфікації.

За матеріалами «Українське право».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews