У Квасилові хочуть відремонтувати дороги та організувати групи психологічної підтримки алкозалежних

16.11.2017 08:59   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Одинадцять пропозицій до бюджету Квасилова на 2018 рік подали жителі селища в рамках акції «Впливай на бюджет свого селища!». Провели акцію представники громадської організації «Новий Квасилів, повідомляють на сайті Інший Квасилів.

Як розповів голова громадської організації «Новий Квасилів» Павло Дутко, пропозиції представники громади надавали впродовж кількох тижнів у паперовій та електронній формах:

– Ми вже опрацювали всі пропозиції і в найближчі дні передамо їх депутату Віктору Манжерану, який, у свою чергу, зареєструє відповідне звернення в Квасилівській селищній раді, аби усі побажання людей максимально врахувалися під час формування бюджету на 2018 рік.

Серед пропозицій квасилівчан ремонт доріг і тротуарів, встановлення домофонів, встановлення датчиків руху на ліхтарях вуличного освітлення, організація груп психологічної підтримки алкозалежним, встановлення додаткових смітників на вулицях селища, стерилізація бродячих собак, облаштування тренажерного залу та інше.

Невдовзі активісти передадуть пропозиції Квасилівській селищній раді на розгляд.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews