Під час спарингу на прем’єрі шоу «Український формат» Рабінович відправив Саакашвілі в «нокаут»

16.11.2017 13:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Рівненський Новинар

Телеканал NewsOne в середу, 15 листопада, презентував нове політичне ток-шоу «Український формат», в одній з частин якого, присвяченій опозиції, пройшов спаринг третього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі і народного депутата України, лідера партії «За життя» Вадима Рабіновича.

Рабінович висунув на адресу Саакашвілі серйозні звинувачення, а коли останній почав перебивати і емоційно виправдовуватися, нардеп простягнув йому червону краватку зі словами: «Дайте йому краватку, хай дожує!»

Зазначимо, глядацька аудиторія шоу протягом усієї програми була на боці Рабіновича, віддавши йому в результаті 65% підтримки; блогери також визнали, що Саакашвілі вперше за весь час публічних виступів в Україні цей поєдинок програв.

«Я дуже люблю Грузію. У мене багато друзів у Грузії. Я справді бачив позитивні зрушення, які там відбулися при президенті Саакашвілі. Але я хочу сказати про особисте: у мене був друг Бадрі Патаркацишвілі, у вбивстві якого звинувачують Саакашвілі. Він забрав у Патаркацишвілі канал «Імеді». Після цього люди вийшли на протест на захист свободи слова – і президент Саакашвілі кинув на них поліцію. В результаті зіткнень 508 осіб потрапили до лікарень, а троє були вбиті. Він звинувачується у власній країні у вбивстві мінімум трьох людей. Він брав мзду з багатих людей в розмірі 100-200 тисяч доларів. Вся його демократія – демагогія і обман. Цим і страшний Саакашвілі і йому подібні », – заявив Вадим Рабінович.

 

За словами народного депутата, участь Саакашвілі в опозиційних мітингах і протестах в Києві – не більше ніж політичні ігри.

«Тепер в Україні Саакашвілі і його команда стоять на вулиці і вимагають зняти недоторканність з депутатів, залишивши її президенту і суддям. Це розіграний спектакль, як і в Грузії, мета якого – збільшити тиск на неугодних, спускаючи пар», – переконаний парламентарій.

Рабінович також звернувся до Генеральної прокуратури України, щоб звернути увагу на наявні у нього дані щодо подій на Майдані і їх зв’язку з третім грузинським президентом.

«У мене є офіційні дані правоохоронних органів Грузії, де сказано, що Трістан Цітелашвілі (генерал грузинської армії) повідомив, що снайпери, що стріляли на Майдані, приїхали сюди за завданням Саакашвілі. Міністр внутрішніх справ Грузії Олександр Чікаідзе заявив, що особисто знає цих снайперів. Я прошу Генпрокуратуру ці мої слова вважати офіційним запитом з цього приводу – і прошу це долучити до слідства », – заявив політик.

На думку лідера партії «За життя», Саакашвілі просто використовує Україну для досягнення своїх політичних цілей, однак при можливості тут же повернувся б до Грузії.

«Саакашвілі – НЕ опозиціонер, йому чужа Україна. На його сторінці в Facebook в день виборів в Грузії він писав: «дорогі грузинські брати, я буду з вами завтра!» А потім, коли програв, одразу написав зовсім інше: «дорогі українці, я залишаюся з вами до кінця!» Я згоден , що ми повинні посадити виродків і корупціонерів з влади, але без допомоги провокатора Саакашвілі, який спеціально нагнітає обстановку і розхитує ситуацію! »- підкреслив Вадим Рабинович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews