У Рівному затримали молодика, який видавав себе за особу з інвалідністю (Фото)

17.11.2017 23:47   Джерело: ГУ НП в Рівненській област
Опубліковано : Марта Білик

17 листопада працівники ювенальної превенції на ринку міста затримали 22-річного молодика, який жебракував, спекулюючи довірою громадян, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
 Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Чоловік видурював гроші у довірливих містян, переконуючи що не має кистей рук.  Сам він уродженець Житомирської області. Чоловік гастролює різними містами України, випрошуючи гроші у перехожих з перебинтованими бинтами руками, облитими йодом. Таким чином він заробляє на азартні ігри.

Як розповів молодик, жебракував він протягом місяця на ринку.

- Під час перевірки особи з’ясувалося, що молодий чоловік неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Під час поверхневого огляду у нього було вилучено близько 160 гривень, які в результаті жебрацтва він отримав від перехожих, — повідомив старший інспектор ювенальної превенції Рівненського відділу поліції Ярослав Рештеніков.

Поліцейські перевіряють також молодика на причетність до скоєння інших аналогічних кримінальних правопорушень.

За фактом викрадення чужого майна шляхом шахрайства поліцейські відносно порушника склали протокол за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф у розмірі до 510 гривень, або виправні роботи, або адміністративний арешт до десяти діб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ НП в Рівненській област