Голова спілки письменників України відзначив «Куст-2017» як один із кращих у країні

17.11.2017 22:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні відбулася зустріч голови Національної спілки поетів України Михайла Сидоржевського та голови обласної організації НСПУ Ірини Баковецької з першим заступником голови обласної ради Олександром Корнійчуком і заступником голови ОДА, головою комісії облради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села Світланою Богатирчук-Кривко.

Михайло Сидоржевський вручив відзнаку для представників обласної влади за співпрацю з Національною спілкою письменників України та сприяння у розвитку української літератури. А також відзначив літературно-музичний Всеукраїнський арт-семінар «Куст-2017», який проходив на Рівненщині, як один із кращих в Україні. Як відомо, на організацію цього заходу з обласного бюджету було виділено 40 тисяч гривень, а його учасниками були літератори з України та закордону, які виступили на сценах фестивалів «Тарас Бульба» та «Гурби-2017».

Крім того, під час робочого візиту на Рівненщину голова НСПУ зустрівся з членами письменницької організації області та взяв участь у презентації інноваційного в Україні проекту відео-альманах рівненських письменників. 

За матеріалами Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews