Триває прийом заявок на конкурс «Гордість Рівного 2017»

18.11.2017 17:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному до 22 листопада триває другий збір заявок на участь у Міському рейтингу-конкурсі народного визнання «Гордість Рівного 2017».

Нагородження переможців відбудеться 1 грудня о 18:00 в МПК «Текстильник» під час святкового концерту. 

Мета конкурсу – аби видатні, героїчні вчинки звичайних людей, які є прикладом для інших, отримали широке визнання в суспільстві.

Учасником конкурсу може стати будь-який рівнянин, який зробив щось особливе та унікальне для міста та/або його мешканців. Потенційні конкурсанти можуть подавати заявку на участь особисто, або їх можуть рекомендувати. Заявка має довільну форму, однак у ній має бути вказано: прізвище, ім’я по-батькові конкурсанта, вік, детальний опис його особливих досягнень, контактні дані конкурсанта для уточнення інформації.

Заявки можна надсилати до 23:59 год 22 листопада 2017 року.

Надіслати заявку можна у приватні повідомлення сторінки «Гордість Рівного» (www.facebook.com/GordistRivnogo ) у соціальній мережі Фейсбук або на електронну скринькуо організаторів конкурсу – gordistrivnogo@gmail.com.

Отриманні заявки буде опрацьовувати компетентне журі, яке складається із 9 відомих рівнян – експертів у різних сферах життя міста. До складу журі, зокрема, увійшли: Вікторія Покоєвчук (медицина), Андрій Жив’юк (наука), Сергій Мерчук (безпека), Сергій Татаренко (медіа), Андрій Токарський (громадський сектор), Тарас Максименко (культура), Володимир Петрів (культура), Олександр Харват (мистецтво), Ольга Земляк (спорт).

Нагадаємо, 3 листопада відбулася перша частина нагородження переможців конкурсу «Гордість Рівного 2017». Тоді стали відомі 7 переможців конкуру у 5-ти номінаціях:

«Обдарований Богом» - Павло Сільковський, лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні;

«Вчинок серця» - Віта Шинкаренко, водій-санітар окремого розвідувального батальйону;

«Вчинок серця» - Тетяна Войтович, педагог, голова Рівненської Благодійної Організації пенсіонерів та інвалідів «Обличчя до істини»;

«Заради життя інших» - Галина Данильчук, завідувач відділу виставок Рівненського обласного краєзнавчого музею;

«Безмежні здібності» - Микола Синюк, Майстер спорту України з параканоє;

«Безмежні здібності» - Ігор Косенко, Заслужений майстер спорту України з футболу ДЦП;

«Прихована краса» - Петро Подолець, Заслужений художник України;

Конкурс проводиться в рамках реалізації громадського проекту «Знай наших». Організатори Міського конкурсу народного визнання «Гордість Рівного 2017»: громадська організація «ТАТО-КЛУБ РВ», Рівненський міський палац культури «Текстильник», Управління культури та туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради та громадські активісти. 

За матеріалами http://erve.ua/news 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews