Острозький бійцівський клуб «Панчер» показав клас у Кам’янці-Подільському

Юні боксери повернулися зі змагань з другими і третіми місцями

18.11.2017 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Днями у Кам'янці-Подільському відбувся Всеукраїнський турнір з боксу, в якому взяло участь приблизно 150 боксерів з усієї України, серед яких і п'ять спортсменів бійцівського клубу «Панчер». Про це сповістило джерело Район. Острог.

null
Фото Район. Острог

Хто ці п’ятеро? Їх зіркове майбуття ще попереду. А нині це просто хлопчаки із сіл Острозького району та Острога,  яким пощастило зустріти доброго тренера. А тренує їх Ілля Сосновський. Діти почали тренуватися не так давно, проте на змаганнях у Кам’янці змогли показати досить якісний бій.

На турнірі четверо із п'ятьох спортсменів вибороли призові місця. Так Юліан Іщук та Назар Шевчук посіли ll місце, а Іван Українець та Роман Кравчук – lll місце.

null
Фото Район. Острог

Тренер Ілля Сосновський подякував колегам-тренерам міста Кам'янець-Подільська за високу організацію турніру та гостинний прийом юних спортсменів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews