Рівненські бійці ДСНС пропонують переобладнання звичайних ТЗ у рятувальні (Фото)

18.11.2017 22:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

17 листопада для голів сільських та селищних рад Рівненського району, де функціонують місцеві пожежні команди,  продемонстрували можливості оснащення транспортних засобів спеціальним пожежним обладнанням.

Демонстрацію проводили представники Польщі, які спеціалізується на виготовленні та переобладнанні автомобілів під спеціальну техніку у Республіці Польща.

Зокрема, мова йде про доступні транспортні засоби, які можна обладнати спеціальними пожежними засобами. Такі автомобілі є альтернативою пожежним автомобілям у сільській місцевості, оскільки вони швидкі, високопрохідні та можуть бути задіяні у різних надзвичайних ситуаціях.

Оскільки пожежний автомобіль  для місцевих громад річ дороговартісна, то переобладнання недорогого транспортного засобу під рятувальне авто дасть можливість зекономити кошти з місцевих бюджетів. І при цьому вирішити питання з швидким реагуванням на надзвичайні ситуації, які трапляються у районі виїзду місцевих пожежних команд. 

Після презентації всіх присутніх запросили оглянути автомобіль, на шасі якого можна зробити повноцінне спеціальне авто для потреб екстрених служб.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews