«Більше за Україну у протистоянні агресору не зробив ніхто» - посол Фрід

19.11.2017 06:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

"Україна самотужки зуміла зупинити пряму російську агресію. Більше за Україну у протистоянні Росії не зробив ніхто!" 

Так сказав під час зустрічі у Вашингтоні з лідером "Справедливості" Валентином Наливайченком і радником з міжнародних питань цього руху послом Маркіяном Лубківським  аналітик "Atlantic council", колишній координатор Держдепараменту США із санкцій проти Росії посол Деніел Фрід. 

null
Фото прес-служба

Відомий американський дипломат і аналітик, наполягає на збереженні та посиленні санкцій проти РФ.

"Політика санкцій щодо Кремля має бути продовжена, а самі санкції розширені", – переконаний він. 

null
Фото прес-служба

За словами Фріда, "Росія хоче забрати українську незалежність, перетворивши її на залежність! Але цього не допустить сам український народ за підтримки міжнародного співтовариства і американських партнерів", – наголосив дипломат. 

"З такими професійними американськими дипломатами як посол Фрід ми працюємо і обговорюємо необхідність посилення і розширення санкцій для того, щоб російський агресор вийшов з України. Щоб нарешті зупинилося насильство, були повернуті всі заручники і без жодних передумов. Всі українські громадяни, наші політв’язні, які перебувають на території Росії або на тимчасово окупованих територіях мають бути звільнені з полону", – зазначив на зустрічі Валентин Наливайченко. 

null
Фото прес-служба

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews