«Кардинал-Рівне» зіграв внічию з львівською «Енергією»

19.11.2017 08:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

”Кардинал-Рівне” зіграв внічию 1:1 з ”Львівською “Енергією“  у рамках 10 туру Екстра-ліги. 

Перші хвилини поєдинку на майданчику точилась позиційна боротьба, без загострення біля обидвох воріт. А починаючи з другої п'ятихвилинки команди «взялись до справи».

А на 10 хвилині голкіпер господарів свою команду виручити не зміг. Кузь віддав передачу під удар і Радевич точно пробив у кут воріт — “Енергія” вийшла вперед.

Далі команди ще більше активізувались. Обмін хорошими атаками тривав і з початку другого тайму. Але голкіпери й надалі демонстрували свою майстерність. А після одного з ударів Волянюка гостей підстрахувала стійка.

null
Фото Романа Цупрука

На 28 хвилині трапився один із ключових епізодів матчу. Голкіпер енергетиків Кардаш вже за межами штрафного майданчика зупинив прохід Концеби. Але зробив він це, на думку арбітра, з порушенням правил. Результат — червона картка. Місце у воротах зайняв Пітуля, і енергетики опинились у меншості.

Певний час львів'яни вдало захищались, однак на 29 хвилині “Кардинал-Рівне” таки зумів реалізувати свою чисельну перевагу — відзначився Басич.

null
Фото Романа Цупрука

На останній хвилині матчу обидві команди також мали шанси схилити шальки терезів на свою користь. Але Пітуля виручив енергетиків, парирувавши удар Басича. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews