У Тучині відзначили Міжнародний день відмови від куріння (Фото)

19.11.2017 18:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Міжнародний день відмови від куріння відзначається щороку в третій четвер листопада. Приєдналися до заморської традиції і на Рівненщині, а саме - в Тучині.

Цю традицію започаткувало Американське онкологічне товариство ще в 1977 році, оцінивши згубний вплив куріння на організм людини та здатність регулярного куріння провокувати розвиток раку. Мета — сприяти зниженню поширення тютюнової залежності, залучення до боротьби проти куріння усіх верств населення, інформування суспільства про згубний вплив тютюну на здоров’я людини.

З цієї нагоди впродовж чотирьох днів для учнів Тучинського навчально-реабілітаційного центру була проведена низка інформаційно-виховних заходів.

Так, учні 5 -9 класів мали змогу отримати цікаву інформацію про шкоду тютюнопаління під час відвертої розмови з лікарем «Правда про куріння» та перегляду тематичних відеофільмів, рекламних антитютюнових відеороликів, мультфільмів.

Члени Міністерства інформації учнівського самоврядування випустили стінгазету  «Ми проти куріння!»

Вихованці 8-9 класів підготували виступ агітбригади «Ми проти куріння. Ми – здорове покоління!», під керівництвом педагога-організатора  Дем’янчук О.В.  Під час заходу ще раз прозвучала інформація про шкідливий вплив нікотину на організм людини.

Діти заявили, що вони мають чудове право — право на життя і здоров’я, тому вони обирають здорове та щасливе майбутнє, в якому немає місця шкідливим звичкам і, зокрема, палінню.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews