Недалеко втік: горе-викрадач застряг на поцупленому автомобілі посеред поля

20.11.2017 16:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Вночі 19 листопада у жителя села Маща Костопільського району спробували викрасти автомобіль «Volkswagen Transporter». Та покататися викрадач не встиг – загруз посеред поля, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Власник автівки необачно залишив її незачиненою у себе на подвір’ї. Прокинувся чоловік вже тоді, коли почув звук увімкненого мотора близько третьої ночі. Та наздогнати викрадача таки вдалося, адже той виїхав з двору і застряг на автомобілі посеред поля.

Заволодіти чужим майном спробував 20-річний костопільчанин. Як розповів затриманий, він того вечора посварився з матір’ю і пішов з дому. Коли змерз, вирішив навідатися на  подвір’я 49-річного жителя села Маща, бо знав, що той залишає авто незамкненим. Спочатку хотів лише зігрітися, але потім вирішив ще й покататися.

Як встановили поліцейські Костопільського відділу, чоловік уже був раніше судимий за крадіжку та злочин, пов’язаний із підробкою грошей.

За частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні. Вирішується питання про повідомлення костопільчанину про підозру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews