Діти із Зарічного пройшли у фінал ІV всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва

21.11.2017 09:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Дитячий танцювальний колектив із Зарічного, що на Рівненщині, пройшов у фінал 3-го туру ІV всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва #ARTDANCE2018.

 Про це пише Північ-інфо. Всеукраїнський чемпіонат #ARTDANCE2018 нещодавно відбувся у Львові. Це був третій тур конкурсу, а всього їх сім. Попри шалену конкуренцію Зразковий дитячий танцювальний колектив «Меріданс» з Зарічного пройшов у фінал.

null
Фото Північ-інфо

Серед суддів проекту Ілона Гвоздьова, Родіон Фархшатов, Ілона Федорко та Влад Яма. Щасливі учасники дитячого танцювального колективу «Меріданс» привезли додому 1 золоту медаль, 3 срібних та дві бронзових. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук керівник колективу Валентина Цермолонська.

null
Фото Північ-інфо

Тепер у переможців є стимул готуватися до фіналу чемпіонату, який  відбудеться в Києві в травні 2018-го року. Головний приз, за який боротимуться танцюристи – 100 000 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews