У Рівному змагатимуться 150 юних біологів з усієї країни (Фото)

21.11.2017 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному відбулося відкриття фінального етапу ХVI Всеукраїнського учнівського турніру юних біологів. 

Змагання проходитимуть у Рівненському обласному ліцеї. З усієї України з’їхались 26 команд - близько 150 старшокласників. Упродовж п’яти днів школярі змагатимуться за першість, обмінюватимуться досвідом, спілкуватимуться з авторитетним журі та друзями.

«До складу журі конкурсу залучені фахівці та найкращі студенти з різних регіонів України – науковці Київського національного університету імені Т.Шевченка, Національного педагогічного університету імені М.Драгоманова, Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника, Рівненського державного гуманітарного університету та інших провідних закладів вищої освіти, учителі, методисти», – розповіла заступник голови оргкомітету, начальник відділу Інституту модернізації змісту освіти Світлана Мистюк.

В урочистостях з нагоди відкриття інтелектуального турніру взяли участь начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Рівненської ОДА Святослав Сидорук та голова журі, заступник директора навчально-наукового центру «Інститут біології» Київського національного університету імені Т.Шевченка Тарас Компанець. Гостей привітали директор Наталія Сосюк та художні колективи закладу.

«Сьогодні з впевненістю можна сказати, що в історію Всеукраїнського турніру юних біологів вписано ще одну яскраву сторінку. А наша справа – дочекатися результатів. Нехай переможе найсильніший!», – зазначив Святослав Сидорук.

Окрім турнірних боїв, на учнів чекають вечір знайомств та екскурсія по місту Рівне.

За матеріалами прес-служби управління освіти і науки Рівненської ОДА.

null
Фото прес-служби управління освіти і науки Рівненської ОДА

 

null
Фото прес-служби управління освіти і науки Рівненської ОДА

 

null
Фото прес-служби управління освіти і науки Рівненської ОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews