У Рівному пограбували митрополита Московського патріархату (Фото)

22.11.2017 11:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному злодії пограбували митрополита Московського патріархату Варфоломія. Проте, поліція каже, що злочинці могли і не знати, кому належить помешкання.

До двоповерхового будинку на 300 квадратних метрів, який обгороджений високим парканом, на вулиці Трипільській на березі річки Устя проникли злодії.

Злочинці пробралися до середини через вікно на першому поверсі, під яке підставили лавку. У цей момент у помешканні нікого не було. Митрополит, зі слів сусідів, зараз перебуває у лікарні. З хати зникли гроші, але дорогоцінних ікон зловмисники не зачепили.

Правоохоронці зізнаються, що зачіпок у справі мало. За їхніми словами, такі випадки у Рівному трапляються майже щодня.

«Є ті, які пробираються до квартир чи будинків вечорами, коли бачать, що не світиться. Є й такі, що проникають крізь вікна на першому поверсі, коли у квартирі чи будинку сплять власники. Недавно обікрали навіть будинок, який був під наглядом поліції охорони», – прокоментував заступник начальника ГУНП у Рівненській області Сергій Волков.

За миатеріалами «Рівне Вечірнє».

null
Фото «Рівне Вечірнє»




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews