Рівненська газета «7 днів» видала благодійний спецвипуск «7-й день» (Фото)

22.11.2017 21:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Газета «7 днів» видала благодійний спецвипуск. Зокрема, на сайті http://7d.rv.ua/news  йдеться про спецвипуск «7-й день». Редколегія видання звертається до своєї аудиторії:

«Дорогі друзі, колеги, приятелі! Подаруйте нам 1 хвилину свого часу і прочитайте ці рядки!

Є у Рівному п’ятеро дітей, яким можна допомогти всього за 5 гривень. Сьогодні редакція газети «7 днів» випустила спецвипуск «Сьомий день» на користь саме цих дітей. Один примірник газети коштує 5 гривень. Гроші малі, а допомога велика.

1.Це троє сиріт з Тинного, якими опікується бабуся, – Марійка, Миколка і Денис Ведлери. Вони школярі, але не мають ні сучасного письмового столу, ні стільців, щоб готувати уроки, ні комп’ютера. Вони мріють не про якісь забавки, а про те, що має кожен школяр, що живе у сім’ї з мамою й татом.

2. Чотиримісячні близнята Миколка й Олексій Барась народилися нездоровими. Їх терміново потрібно рятувати від інвалідності, а для цього зробити операції: Миколці – на очку, а Олексійкові – на серці. Батьки вже витратили масу грошей на діагностику і не мають грошей на жодну з операцій.  

Колектив редакції «7 днів» хоче спорядити до цих сімей Святого Миколая. Для цього нам потрібно продати спецвипуск газети «7-й день: життєві сенсації». Придбайте у нас цю газету і ви матимете подвійну користь: цікаве читання на вихідні, адже в газеті вміщено 20 унікальних сенсаційних історій, знайдених журналістами «7 днів» у прозі буденного життя Рівного, а також відчуття своєї причетності до доброї справи.

У доданому файлі – перша сторінка нашого спецвипуску, на якій ви можете побачити фото і прочитати життєві історії тих дітей, яким ми хочемо допомогти».

За матеріалами http://7d.rv.ua

null
Фото «7 днів»

 

null
Фото «7 днів»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews