У Корці організували стихійне сміттєзвалище прямо на могилах (Фото)

24.11.2017 22:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На території міського кладовища, що розташоване біля храму Святого Георгія Переможця у Корці, постійно «ростуть» гори сміття. Про це повідомляють на сайті Корецької міської ради.

«…на території міського кладовища … якісь «господарі» постійно викидають сміттєві пакети. У них – пластикові пляшки з-під олії та різних напоїв, використані поліетиленові торбинки, банки та упаковки з-під горошку, кукурузки, майонезів і кетчупів та багато іншого, що збирається у побуті. Як це можна зрозуміти?! Важко віриться, що зробили це жителі із вулиць, що знаходяться біля базару, автовокзалу чи лікарні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у міській раді, кладовище упорядковується. На це виділяють кошти з міського бюджету та Свято-Георгіївської парафії. З нього регулярно вивозять сміття. Та сміття не перестає з’являтися біля могил.

Тож працівники міськради наголошують на свідомості містян і просять прибирати за собою та не розкидати сміття.

«Українці – нація, які завжди свято шанували місця поховання своїх предків і навпаки прибирали, а не засмічували кладовища!», - зазначають на сайті. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews