На Рівненщині у селі з високою народжуваністю відкрили новенький сучасний дитсадок (Фото)

24.11.2017 18:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

24 листопада у селі Новий Корець Корецького району урочисто відкрили новий дитячий садок. Там виховуватимуться близько 40 діток, повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

null
 Фото зі сторінки Олексія Муляренка у Фейсбук

 

null
 Фото зі сторінки Олексія Муляренка у Фейсбук

У приміщенні є енергозберігаючі вікна, у вбиральнях встановлені душові кабіни, у нових групах та спальнях стоять сучасні меблі.

Як зазначають у Рівненській ОДА, потреба у дошкільному закладі з’явилася давно. Оскільки у Новому Корці зріс рівень народжуваності, а садочок в райцентрі не міг прийняти велику кількість дітей, у 2012 році виділили приміщення для облаштування дитсадка.

null
 Фото зі сторінки Олексія Муляренка у Фейсбук

 

null
 Фото зі сторінки Олексія Муляренка у Фейсбук

«Я сам багатодітний батько і знаю, яким важливим для виховання дитини є її період перебування в садочку – гарному, чистому, теплому і з фаховим персоналом. Саме такий дошкільний заклад ми сьогодні відкриваємо. Разом з тим, плануємо і надалі систематично створювати нові  місця у дитячих садочках», - зазначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

У дошкільному закладі не лише провели реконструкцію, а й встановили власну котельню, збудували дитячий майданчик, закупили меблі, м'який інвентар та сучасні іграшки. Є також медична кімната з ізолятором та кімнатою гігієни.

Вартість проекту склала більше 7,6 мільйонів гривень. Державний фонд регіонального розвитку вклав 2,7 мільйонів гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews