У Здолбунові громада говорила з владою про децентралізацію (Фото)

24.11.2017 19:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Журналісти телеканалу Рівне 1 знову приїхали до Здолбунова, аби  обговорити з місцевими жителями актуальні проблеми Здолбунова із проектом «Голос громади» 23 листопада.

null
 Фото Олександра Войцеховського

Основною темою цієї зустрічі мала стати децентралізація та впровадження нових реформ. На жаль,  на центральну площу прийшли лише близько 15 містян, які зацікавлено спостерігали за тим, що відбувалося.

Цього разу спікерами виступили голова Здолбунівської РДА Сергій Кондрачук та депутати міської ради Дмитро Сирота і Тарас Калита. Знайшлися містяни, які активно цікавляться процесом децентралізації та просили вирішити наболілі проблеми. Зокрема відсутність дитячих майданчиків біля будинків та відмову у прийнятті дитини бійця АТО до дитячого садка.

null
 Фото Олександра Войцеховського

Ось як прокоментував захід депутат Дмитро Сирота:

«На мою думку, такі передачі є досить гарною платформою для спілкування місцевої влади та громадяни. Трохи розчарувала низька активність мешканців. Але я вважаю, що ці програми є корисними, та повинні відбуватися і надалі».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews