У Здолбунові вшанували пам’ять жертв Голодоморів (Фоторепортаж)

25.11.2017 23:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

25 листопада у Здолбунові поблизу пам’ятника жертвам Голодомору та політичних репресій спільною панахидою та трагічними словами близько сотні здолбунівчан вшанували пам'ять жертв голодоморів та комуністичних репресій. 

null

 

null

 

null

 

null

Цьогоріч віддати шану загиблим прийшло багато молоді. Присутні з сльозами на очах слухали трагічну історію та спогади. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв трьох голодоморів, два з яких світова спільнота так і не визнала, як факти геноциду українців.

null

 

null

 

null

Щорічно в останню суботу листопада ми згадуємо жертв цього жахливого злочину комуністичного режиму, запалюємо свічу пам’яті за невинно убієнними українцями.

null

 

null

 

null

Не можна забувати, що це був продуманий акт знищення жителів українських сіл, яких злочинна влада не змогла підкорити. А сьогодні ми повинні пам’ятати, що змінився час, та ворог залишається той самий.

null

 

null

У публікації використані фото Олександра Войцеховського та Ірини Самчук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews