Острозькі міські та районні чиновники обговорили тему децентралізації разом зі студентами

26.11.2017 08:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

В рамках дисципліни «Муніципальне право» студенти виконали практичний проект «Децентралізація в дії», в ході якого досліджували актуальні питання щодо можливості об’єднання територіальної громади Острога та сільських рад в межах Острозького району, повідомляє сайт Острозької РДА.

null
Фото Район. Острог

Участь у практичному семінарі студентів 3 курсу навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського взяли заступник голови районної ради Надія Дем’янчук, голова Острозької РДА Богдан Турович та секретар Острозької міської ради Іван Ткачук. Про це пише Район. Острог.

Активним, цікавим та інформативним виявилось заняття як для студентів так і для гостей. Багато коментарів, запитань прозвучало в обидві сторони учасників. Більше уваги звертали саме на власну думку студентів, їхнє майбутнє бачення цієї реформи в Україні. Перспективи та недоліки розвитку.

«Для себе ми зрозуміли, що маємо провести широку інформаційну кампанію для населення щодо переваг створення об’єднаної територіальної громади з центром в місті Острог» - сказав Богдан Турович.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews