Рівненський «Верес» переграв «Чорноморця» і став третім (Фото)

26.11.2017 16:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненський «Верес», який не знав поразок у офіційних матчах з літа, маючи близько 70% ігор, зіграних внічию, переграв «Чорноморця» з рахунком 3:1.

Після перемоги над одеським «Чорноморцем» у 17 турі команда з Рівного піднялася на третє місце в турнірній таблиці Прем’єр ліги України з футболу і зробила вагому заявку на потрапляння у завітну шістку після закінчення другого кола чемпіонату.

Попереду «Вереса» тільки такі ветерани вітчизняного футболу як донецький «Шахтар» та київське «Динамо».

Зламати неприємну смугу нічиїх вдалося після тимчасових змін на тренерському містку, де сьогодні у номінальних господарів замість дискваліфікованого Юрія Вірта діями гравців керував Олександр Зотов.

З перших хвилин на полі пішли гойдалки. Все починалося на дуже оптимістичних швидкостях, стежити за поєдинком було одне задоволення. Однак поступово гра трохи збилася, перетворившись на досить сумне видовище. Матч у середині тайму тягнувся немов набридлива жуйка, і обірвати негатив вдалося Карасюку, який несподівано зважився на дальній постріл у ліву "шістку" - 1:0.

Потім прийшла черга "Вересу" розчаровувати своєю грою в обороні. У "моряків" було як мінімум чотири забійних шанси перевернути гру, проте, якщо до штрафного гостей виходило комбінувати дуже симпатично, то завершувати труди у штрафному Бандури виявлялося нікому.

Наступна третина матчу була однією з найгірших з того, що доводилося бачити в поточному чемпіонаті від кількості помилок до невисоких швидкостей. Але "Верес" навіть при такій грі зумів вичавити для себе позитив, забивши другий: Волошинович вдало зіграв на відскоку і з розвороту відправив м'яч між Гутором і правою стійкою.

Друга половина стартувала для одеситів з двох пенальті на їхні ворота. І якщо Сергійчуку "свій" реалізувати вдалося, то Степанюк відверто по-піжонські подарував м'яч Гутору.

Обидві команди робили просто жахливу кількість помилок. Було б дивним, якби гості сьогодні завершили матч без голів. Скоротити розрив вдалося за третину години до фінального свистка, розігнавши контратаку.

Гол додав впевненості футболістам "Чорноморця", які вирушили за пошуками другого м'яча. Але "Верес" без особливих проблем відсунув гру від своїх воріт, фактично вбивавши інтригу ще до фінального свистка.

"Чорноморець" в останній раз пропускав три в матчі проти "Ворскли" і, зізнатися, за якістю гри біля своїх воріт справедливо сьогодні знову "награв" на три пропущені. "Вересу" ж з такою кількістю браку навряд чи вдасться в середу скласти "Шахтарю" конкуренцію в Кубку України. Але не варто згущувати фарби: рівняни завдяки перемозі виходять на третє місце, виграючи, правда, у "Олімпіка" і "Ворскли" лише за кращою різницею м'ячів.

Львів. "Арена Львів"
Головний арбітр: Костянтин Труханов (Харків)
Асистенти: Володимир Журибіда (Луцьк), Андрій Шамека (Маріуполь)
Верес - Чорноморець 3:1
Голи:
 Роман Карасюк 25, Ростислав Волошинович 45, Михайло Сергійчук 54 (пен.) - Олексій Хобленко 68
Верес: Олександр Бандура, Володимир Адамюк, Руслан Степанюк, Сергій Сімінін, Михайло Сергійчук (Василь Палагнюк 87), Євген Морозенко (Валерій Кучеров 90+2), Ростислав Волошинович (Антон Котляр 83), Сергій Борзенко, Артур Западня, Василь Кобін, Роман Карасюк
Чорноморець: Олександр Гутор, Мамаду Ваг (Микола Мусолітін 78), Алассан Н'Діайє, Івіца Жуніч, Кирило Ковалець, Олексій Хобленко, Микита Татарков, Євген Мартиненко, Сергій Люлька, Павло Оріховський (Віталій Каверін, 46), Денис Васін
Попередження: Мамаду Ваг 19, Павло Оріховський 29, Микита Татарков 35
Нереалізований пенальті: Руслан Степанюк 58 (воротар)

За матеріалами ua-football.com  

null
Фото: ua-football.com

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews