У Рівному визначено переможців Всеукраїнського турніру з біології

Підведено підсумки ХVI Всеукраїнського учнівського турніру юних біологів, який проходив цьогоріч у Рівному

27.11.2017 14:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

За всеукраїнську першість змагалися близько 150 учасників із різних областей. Протягом п’яти днів у школі-інтернаті ІІ-ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей» старшокласники демонстрували глибокі знання з предмету у конкурсах, дискусіях та турнірних боях.

null
 Фото прес-служба управління освіти

«На турнірі панувала напрочуд позитивна інтелектуальна атмосфера. Не було жодних конфліктів та нарікань. А головне − журі виставило командам об’єктивні бали, що підтвердилось реакцією залу. Впевнений, що серед цих дітей є майбутні фахівці галузі», підсумував обласний очільник освіти Григорій Таргонський. 

null
 Фото прес-служба управління освіти

В результаті компетентне журі під головуванням заступника директора навчально-наукового центру «Інститут біології» Київського національного університету імені Т. Шевченка Тараса Компанця визначило переможців.

null
 Фото прес-служба управління освіти

Перше місце виборола команда «Ерпента» із Шепетівки Хмельницької області. Друге − поділили між собою «Матрикс» із Луцької гімназіії № 21, «РЛ-2011» Рішельєвського ліцею Одеси та «Вересень» із Харкова. Окрім того, найкращі гравці отримали індивідуальні нагороди у номінаціях «Кращий рецензент», «Кращий опонент», «Кращий доповідач», «Особиста першість» тощо.

null
 Фото прес-служба управління освіти

 

null
 Фото прес-служба управління освіти

Усіх переможців було нагороджено грамотами та цінними подарунками. 

null
 Фото прес-служба управління освіти

Інформацію надала прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews